2009. szeptember 12., szombat

szeminarium

Holnap reggel kezdodik a hollandiai onkentesek elso szeminariuma. Nem csak a hollandiai magyar onkentesek, hanem minden hollandiai onkentes ott lesz (szoismetlesbol jeles vagyok, de hat mit varhat az ember egy onkentestol. Az onkentesek mar csak ilyenek. Legyel te is onkentes, es meglatod, hogy onkenteskent szoismetlo leszel, onkentelenul :)). 26-an vagyunk onkentesek Hollandiaban, tehat lesz kivel ismerkedni, de tulajdonkeppen ezert vagyunk itt. Es most kovetkezzen a lenyeg, amit tulajdonkeppen egy monadtban is meg lehetne fogalmazni, de az ooolyaan snassz... Nem szeretek egy mondatban fogalmazni... Vannak, akik jobban szeretik a lenyegretoto, velos, mondanivaloban gazdag monologokat (es irologokat), es vannak, akik keptelenek meglenni a rizsa nelkul. Nem anyukamtol orokoltem, es nem is apukamtol. Testvereimtol sem, mert hat az ember nem orokolhet a testvereitol. De erdekes modon nagyszuleim sem voltak rizsazos alkatok, ugyhogy en ezt vegepp nem ertem.

Szoval:

Nem, nem megy... De, megy... Nem, nem megy... DE! MEGY!!! MENNIE KELL!!!


TEHAT (ezt a mondatot kepzeljetek a bejegyzes elejere):

A SZEMINARIUM UTAN, MIUTAN A KELLO MENNYISEGU ELMENY BIRTOKABAN LESZEK, JELENTKEZEM BOVEBB ELMENYBESZAMOLOVAL!

:)
:) :)
:) :) :)
:) :)
:)

3 megjegyzés:

  1. Es ezekkel az onkentesekkel tudsz parhuzamosan rizsazni angolul meg nemetul? Mert az nekem regen sose ment.

    VálaszTörlés
  2. Csabi üzeni: tök jó, hogy csinálod ezt a blogot, mert így a távolság ellenére is, úgy érzi, itt vagy közel hozzá :) :)

    Én üzenem: Ahogy olvasom, amit írsz, szinte hallom, ahogy meséled :) :)

    Mindenki üzeni: Vigyázz Magadra önkéntesen, és annak ellenére, hogy a blog valamelyest "pótol", nem helyettesíthet, és nagyon hiányzol!!

    Az öröklés témáját tekintve, van ez így mással is :) ;)

    VálaszTörlés
  3. Kati:

    Ez a "beszelgeteses dolog" egy erdekes kerdes :). Nemetul olyan dolgok nem jutnak eszembe, hogy ich war... Sokszor pedig ugy hasznalom a nemetet es angolt, mint a svabok a magyart es a nemetet :). Erdekes (es mokas) szokott lenni, hogy sokszor a nemetek sem tudjak mire velni, amikor az agol mondat mondat kozepere ganz-ot, vagy naturlich-et rakok (nincs uuu:))!
    De hala Istennek, a nemetek jol beszelnek angolul :)...

    Csabi:

    Koszonom, amit irtal, ti is nagyon hianyoztok! neha nagyon jo lenne hazaugrani egy napra, de legalabb egy orara... (Kepzeletben rendszeresen megteszem, mar probaltunk is, amiota itt vagyok :)) De mar nincs sok hatra :) Kilenc es fel honap, es otthon vagyok :) Sietek, megigerem :)

    Koszonom...

    VálaszTörlés